„Egy coach vagy a fejlődés nagykövete, aki körül felszabadulnak az emberek, vagy csak egy feljogosítottságot adó szerep, ami körül bolyonganak és eltévednek a többiek.”

Bárányos Edit (logo)

 

Mi az Intiutív Coaching Plus (ICP) technika?

Az Intuitív Coaching Plus technika több, mint 9 év komoly szakmai praxisának, intenzív tapasztalásának és mélyreható megfigyelésének a gyümölcse, ami nem hasonlítható semmilyen más segítő technikához. A coaching alapú, de annak módszertani látószögén messze túlmutató technika a teljes jelenlétben való intuítiv együttműködés felemelő flow élménye.

 

Az ICP az a technika, ami hozzásegít minden leendő vagy gyakorló segítőt ahhoz a szemlélethez, hozzáálláshoz és kompetenciához, ami már senkiben sem hagy kétséget. Ezt befogadva és elsajátítva végre a helyére kerülhet minden, ami eddig megzavarta a szakmai együttműködések teljességét. Általa megszűnik a sokak által tapasztalt teljesítési vágy nyomása és a tiszta, szabad jelenlétben mindaz a tudás, ami te magad vagy, szárnyakat ad a folyamatoknak.

 

Az ICP számos fejlődést támogató, segítő és kiegészítő terület módszertanának integrálását jelenti, amely a teljes, intuitív jelenlétben hasznosul, mint komplex eszköztár a coaching alapú folyamat szolgálatában.

 

Ez nem csupán egy coaching technika. Aki befogadja és elsajátítja a lényegét, képes lesz arra, hogy a benne lévő végtelen potenciált a kísérő folyamataiban tűpontosan alkalmazza, mindazzal a háttérrel, amit egész életének megtapasztalásai alapján lát, tud és érez egy helyzetben. Az ismeretek csupán a jéghegy csúcsát jelentik. Ennél a technikánál az egész lényed hozzájárul mindahhoz, ami éppen történik.

 

Így válik lehetségessé, hogy a Veled való beszélgetés után a másiknak olyan érzése van, mintha önmaga felszabadult, beteljesedett és szeretetteljes verziójával találkozott volna. Ez lesz végül az a visszatérő élmény, ami alapján egész életére ki fog tudni terjeszteni és meg fog tudni valósítani önmaga teljességét.

Az ICP technika mögött olyan odaadó hozzáállás, értékes megtapasztalás, befektetett idő és energia mozgosítása áll, ami miatt csak megbecsült módon és formában adom tovább mindazoknak, akik nyitottak rá.

© befele.hu

hello@befele.hu

Minden jog fenntartva!

Bárányos Edit 2022.