Coach Plus Mastermind

Így legyen segítő praxisod, amiben minden a helyén van.

Válj megbecsült szakemberré és elégedett vállalkozóvá egyidőben.

A Coach Plus Mastermind vízióját a segítő szakma területén szerzett tapasztalataim és megfigyeléseim ihlették, amelyek alapján rálátásom lett a szakmai szerepvállalással járó tipikus sémákra, az önkorlátozó, elbizonytalanító és nyomasztó belső működésekre és nem utolsó sorban a segítő praxisban dilemmát okozó vállakozói aspektusokra.

Ezek felismerésében és meghaladásában tudok segítséget adni egy inspiráló és felemelő platformon a mastermindok alkalmával.

Néhány tünet, ami arra utal, hogy korlátozod a praxisod kiteljesedését:

M

Nehezen vagy egyáltalán nem tudsz nemet mondani és határt tartani, ami miatt folyamatosan túlterheled magadat és  ami mindig ugyanazt a mélypontot idézi elő életedben.

M

Nem tiszteled a saját idődet, ezért magad kárára mindig túlnyújtod a szakmai beszélgetéseidet. 

M

Teljesítési vágy nyomása alatt dolgozol, ami mentén újra és újra megkérdőjelezed magadat.

M

Nem vagy tisztában a jelenléted valódi értékével, ezért görcsösen keresed a visszaigzolást. 

M

A magánéletedben is kényszert érzel arra, hogy szakemberként működj, nem tudsz váltani és kilépni a segítő szerepedből, ami miatt nem éled meg a személyiséged teljességét.

M

Hiper magas elvárásokat támasztasz saját magaddal szemben, az a hiedelmed, hogy mindenben jónak kell lenned.

M

Olyan felelősséget vállalsz ami nem a tiéd, és emiatt érzelmi többletsúly keletkezik benned, ami sokszor kívül (testi túlsúly) formájában is megjelenik. 

M

Elhatárolódsz vagy nehezen kapcsolódsz a praxisod vállalkozói aspektusához, a pénzzel való vizonyod frusztráló és legszívesebben kibújnál a tevékenyéged üzleti vonzata alól. 

M

Olyan identitást hoztál létre a tevékenységedből, amivel valójában az alacsony önbecsülésedet kompenzálod, ezért függőségi viszonyba kerültél a klienseiddel.

M

Újra és újra megrekedsz a saját életedben, mert önmagad kihívásait a klienseid kihívásai mögé sorolod, nem jut időd magadra. 

M

Ugyanazokat a módszereket és eszközöket „veted be” évek óta, mert nem tudsz jelen lenni, emiatt nem vagy inspirált és így tevékenységed időről időre ellaposodik és teherként nehezedik rád.

M

Nem alkalmazod a valódi szemlélődés, nyugodt megfigyelés képességét, ami miatt nem tudsz a kliens megmutatkozó tünete gyökeréig eljutni, ezért a valós elégedettséget nem éled át, ami miatt hiányérzeted van (amit általában elnyomsz magadban).

M

A valódi kompetencia tudat hiányának hátterében olyan imposztor szindróma lapul, ami folyamatosan bizonyítási és megfelelési vágyat hoz létre benned, miközben szorongást élsz meg (amit általában elnyomsz magadban és kompenzálsz). 

M

Cipeled magaddal a klienseid nehezéségeit, mert nem tudod átengedni magadon mindazt, amit befogadtál.

A Coach Plus Mastermind magas szintű hatékonyságát és kiemelkedő atmoszféráját egy 6 alkalmas felkészítő tréninggel alapozom meg.

Ez az alapozó tréning minden esetben feltétele a mastermindokon való részvételnek!

A tréning moduljai:

N

KOMPLEX SZAKMAI HÁTTÉR

N

A PRAXIS MŰKÖDÉSI ELVE

N

TIPIKUS SÉMÁK ÉS KOMPLEXUSOK

N

VÁLLALKOZÓI KIHÍVÁSOK

N

JELENLÉT ÉS INTUÍCIÓ

Szia Edit vagyok,

Bemutatkozó story

Várólistára jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:

8 + 1 =

© editbaranyos.hu

hello@befele.hu

Minden jog fenntartva!

Bárányos Edit 2022.